✓ Safe payment ✓ Free shipping from a purchase of € 50 within the Netherlands.

Over By Christa

Welkom bij By Christa, jouw one-stop-bestemming voor de mooiste kralen en sieradenbenodigdheden in Breskens, Zeeland! Het verhaal van By Christa begint op 22 augustus 2020, toen ik (Christa) de deuren openden om de behoefte aan een echte kralenwinkel in de omgeving te vervullen. Als hobbyist in sieraden maken miste ik het om onze kralen in het echt te kunnen bekijken en uitzoeken. Ik realiseerden mij al snel dat ik niet de enige was, en zo ontstond het idee om mijn eigen winkel te beginnen!

Gelegen in het pittoreske dorpje Breskens, in het hart van Zeeland, heb ik sindsdien gestreefd naar niets minder dan de best mogelijke ervaring voor de klanten. 

Wat By Christa bijzonder maakt, is ons team. Op mijn 20ste heb ik de winkel geopend, en sindsdien heb ik heel veel hulp gehad van mijn moeder, die tegenwoordig ook in de winkel staat. De winkel en webshop bleef maar groeien en werd razend populair op TikTok. Door de drukte kon ik (Christa) het niet meer alleen en is mijn moeder (Pascha) samen met mij in het bedrijf gekomen.

Terwijl ik (Christa) me vooral richt op de webshop, social media en de marketing. Staat Pascha vooral in de winkel klaar om de klanten te helpen. Dit stelt ons in staat om zowel in de fysieke winkel als online de beste service te bieden. We zijn toegewijd aan het continu uitbreiden van ons assortiment en het volgen van de nieuwste trends in de wereld van sieraden maken.

Bijna ons hele assortiment is te vinden op onze webshop, zodat je altijd de leukste spulletjes kunt ontdekken en shoppen, zelfs als je even geen tijd hebt om langs te komen of als je wat verder weg woont. We zorgen ervoor dat je bestelling netjes bij je thuis wordt bezorgd.

Bij By Christa geloven we dat sieraden maken meer is dan alleen een hobby; het is een passie!

Veel shop plezier! 

Liefs, Christa & Pascha

 

Openingstijden

Woensdag: 10:00 - 17:00 uur

Donderdag: 10:00 - 17:00 uur

Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur

Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Close (esc)

WE'RE ON HOLIDAY

Orders will be shipped again after October 11

WE ARE ON HOLIDAY!

The shop is closed for the holidays. We will be ready for you again from October 12th!

Webshop orders will therefore also be sent later than you are used to! Keep this in mind!!


Search

Added to cart